2010. március 12., péntek

-> ÁZSIÁN TÚL: AZ ELSŐ SANTO FILM KÉPEKBEN !Kedves Látogatóim! Kérlek Benneteket, saját érdeketekben többé ne bökjetek entert a Steppenwolf blogra! Sajnos a (fő)szerző nem tud leszokni a SANTO történetek nézéséről. Ez a súlyos hiba újra meg újra jelentkezik nála, ami sajnálatos pszichés torzultságot tesz nyilvánvalóvá az ő esetében. Ki a f…t érdekelnek ezek a mexikói vicckategóriás kövületek? Senkit. Hát ez az!

Szerencsére (hm) a vehemens mezeiróka nem áll le, különösen akkor, amikor az első (!) SANTO filmet korongon a kezébe vehette. Az 1958-ban Kubában forgatott kis gyöngyszem újabb bizonysága annak, hogy visszafelé lapozva az időben, egyre eredetibb és érdekesebb mozik „kerülnek elő”! Na persze, ízlések és pofonok.

Mentségemre legyen mondva, igaz, hazánkban EL SANTOval kapcsolatos bejegyzések rajtam kívül kb max 2 embert érdekelhetnek, ennek ellenére léccives olvassátok el az utolsó két kép dumáját, megértitek, hogy – teljes szinkronban SANTO életszemléletével - az emberiség nyugalma jómagam szívügye is egyben!.. ;-)


---------

---------

Nincsenek megjegyzések: